Training 'Samen Eten' Audrey

Buro InBewust & Buro PUUR 

24 en 25 mei 2019

 

Voor wie is de training SAMEN ETEN geschikt ?
Voor iedereen die als naaste of familielid betrokken is bij iemand met een eetstoornis.

Welke onderwerpen komen aan bod in de training SAMEN ETEN?
Wat wil de eetstoornis ons eigenlijk zeggen?
Welke mogelijke functie heeft deze eetstoornis?
Wat kan ik of kunnen wij als omgeving doen of laten ter ondersteuning van het herstel?
Het zijn vragen waarbij we in deze training vooral ingaan op de achtergrond, oorsprong en de omgeving; een systemische benadering van een eetstoornis.

Wat levert de training SAMEN ETEN mij als deelnemer op?
De training biedt u als familielid of naaste inzicht, informatie en vaardigheden waarmee u vanuit de eigen rol en positie mogelijkheden krijgt om bij te dragen aan uw eigen herstel en het herstel van de ander. De training biedt naast concrete tips en adviezen een geheel nieuw (toekomst-)perspectief !

Wat maakt de training SAMEN ETEN uniek?
Tijdens de intensieve 2 daagse training worden familieleden en naasten op heldere en praktische wijze meegenomen in een systemische kijk op het gedrag wat zich bij iemand met een eetstoornis openbaart.

Waarop is de training SAMEN ETEN gebaseerd ?
De training is ontwikkeld door Audrey van Harn-Pennings; coach, trainer en eigenaar van praktijk Buro InBewust en mogelijk gemaakt door Buro PUUR. De inhoud en de opzet van de training zijn gebaseerd op de persoonlijke en professionele ervaringen van Audrey in haar eigen herstelproces en in haar praktijk, aangevuld met ervaringen vanuit Buro PUUR.

Wie is het gezicht achter de training SAMEN ETEN?
Audrey van Harn-Pennings heeft in haar jeugd zelf een eetstoornis gehad. Daarnaast is zij opgegroeid in een gezin en familie met verschillende vormen van psychische problematiek. Na een jarenlange zoektocht bleek een systeemgerichte kijk op haar eetstoornis de sleutel tot herstel. Na het volgen van diverse opleidingen in systemisch werk besloot Audrey haar professionele kennis en ervaringsdeskundigheid te vertalen in een eigen manier van coachen en trainen. Het bleek een succes.
Inmiddels runt Audrey sinds 2015 haar eigen praktijk waar zij onder andere ondersteuing en advies biedt in herstel aan familieleden en naasten binnen de GGZ en verslavingszorg. Bekijk haar site Buro InBewust.

Informatie over data, kosten en vragen over deze of een andere training?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-16451745.

Audrey 2

 

De training SAMEN ETEN is een training gericht op (systemische) ondersteuning van herstel bij een eetstoornis.

Herstellen doe je zelf, maar niet alleen.

Herstellen doe je SAMEN.