Een ervaringsdeskundige met gezinsbegeleiding

Wilt u een ervaringsdeskundige spreken die gespecialiseerd is in coaching en begeleiding van het gezin? Maak dan via Buro PUUR een telefonisch afspraak met Audrey van Harn-Pennings. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u meer weten over het werk van Audrey, bel dan met Patricia Bos om af te stemmen of Audrey ook u kan helpen: 06-16451745

Audrey verzorgt in samenwerking met Buro PUUR een paar keer per jaar de 2 daagse training Samen Eten.

 

 

Gratis telefonische informatie, advies en een luisterend oor
Op maandag t/m donderdag kun je bellen op nummer 010-737-0794 en je (hulp)vraag stellen. Mocht er niet direct opgenomen worden, dan zal één van de ervaringsdeskundigen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je vraag per telefoon te beantwoorden. Laat dan wel je telefoonnummer en naam even achter op de voicemail.

Ook kun je bij Stichting JIJ terecht tijdens het inloopspreekuur of een afspraak maken.

Voor meer info zie de site van Stichting JIJ

 

Gratis. Anoniem praten met een ervaringsdeskundige kan via de Weet hulplijn.
Wij zijn graag een luisterend oor voor cliënten én de omgeving van cliënten.
Soms heeft u behoefte om uw ervaringen te delen met een ervaringsdeskundige. Soms wilt u een ervaringsdeskundige een vraag stellen. Dat kan allemaal via onze Weet lotgenotenlijn.
De telefoon wordt bemand door vrijwilligers van Weet die zelf een eetstoornis hebben gehad en hiervan (vrijwel) volledig hersteld zijn. Deze vrijwilligers zijn geen hulpverleners. U kunt hen alles vragen, maar zij geven zelf aan wanneer zij iets niet weten.
Wij bieden u anonimiteit. Indien u uw naam niet kenbaar wilt maken, respecteren wij dat volledig. Wij hebben de telefooncentrale zo ingesteld dat uw telefoonnummer niet voor onze vrijwilligers zichtbaar is. Ook niet op de factuur vanuit onze leveranciers.

De hulplijn is bereikbaar via telefoonnummer: 088-0185 888
De hulplijn is bereikbaar op de volgende tijden: zie info via de site van Weet