8. Diverse betrokken organisaties

8. Diverse betrokken organisaties

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Centrum voor Consultatie en Expertise
Adres:
4 regio's: kijk even op de site
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
088 - 44 66 100
Mobiel:
https://www.cce.nl/contact
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Bij het CCE kunt u terecht voor expertise over ernstig probleemgedrag. Het gaat om probleemgedrag bij mensen met een stoornis of blijvende beperking. Zij hebben langdurig professionele zorg en ondersteuning nodig.Het CCE richt zich op de meest complexe zorgvragen, waarbij zorgprofessionals vastlopen en de kwaliteit van bestaan van de cliënt ernstig onder druk staat. Met onze expertise kunnen professionals en zorgorganisaties probleemgedrag beter begrijpen en voorkomen.

Voor expertise over ernstig probleemgedrag bent u bij het CCE aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor:

  • Consultatie: we geven advies aan zorgprofessionals over cliënten in de langdurige zorg die in een uitzichtloze situatie dreigen te komen. Vaak is er sprake van ernstig probleemgedrag en perspectief op verbetering lijkt te ontbreken.
    We werken graag samen met professionals en anderen in de zoektocht naar kwalitatieve en duurzame benaderingen en oplossingen voor probleemgedrag. We kunnen ook ondersteunen bij het uitvoeren van ons advies.
  • Meerzorgadvies & audits: bijvoorbeeld voor cliënten die extra zorg nodig hebben boven op het best passende zorgprofiel, in het kader van de beleidsregel Meerzorg van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
  • Signaleren en feedback geven: op basis van de kennis en ervaring die we opdoen bij consultaties en toetsingen, geven we feedback aan zorgaanbieders. Het gaat dan bijvoorbeeld over randvoorwaarden voor het organiseren van complexe zorg. Deze kennis en ervaring vertalen we naar signalen voor zorgkantoren en beleidsmakers, bijvoorbeeld als we hiaten in de zorg zien.

  • Expertise: de kennis en ervaring uit consultaties gebruiken we om expertise te ontwikkelen en te delen met zorgprofessionals. Professionals kunnen deze gebruiken om nieuwe vastgelopen situaties zo veel mogelijk te voorkomen. We voeren onderzoeksprojecten uit in combinatie met consultaties of naar aanleiding van bevindingen in consultaties.
  • Scholing: de kennis en ervaring die wij opdoen tijdens consultaties vormen het uitgangspunt voor onze scholing en training.

Wij werken in de Gehandicaptenzorg, GGZ, OuderenzorgJeugdhulp en het (Speciaal) Onderwijs.


De consultaties van het CCE worden gefinancierd uit een subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!