8. Diverse betrokken organisaties

8. Diverse betrokken organisaties

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Nederlands Instituut van Psychologen
Adres:
Arthur van Schendelstraat 650
Utrecht
3511 MJ
Telefoon:
030 820 15 00
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) is met ruim 13.000 leden de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. De vereniging behartigt de belangen van haar leden en biedt hen een platform voor het uitwisselen van kennis. Daarnaast bevordert het NIP de psychologiebeoefening in het algemeen. Wat merkt u van het NIP? Lees het in het maandelijkse NIP-katern.

Inzet van het NIP

Meer informatie over het NIP

Internationaal

Verschillende NIP-leden zijn actief in de Europese koepel van psychologieverenigingen (EFPA). In 2017 organiseert het NIP zelfs het Europese congres van de EFPA: het European Congress of Psychology (ECP) in Amsterdam. Een mooie kans om te zien wat er in binnen- én buitenland zoal speelt binnen de psychologie: het European Congres of Psychology is van 11 tot 14 juli in Amsterdam. Het NIP organiseert deze samen met de Belgische Federatie van Psychologen.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!