4. Zelfhulp voor lotgenoten

4. Zelfhulp voor lotgenoten

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Anonieme Overeters
Adres:
Postbus 61025
Amsterdam
door heel Nederland
1005 HA
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
020 - 627 48 20
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Anonieme Overeters biedt een programma van herstel van dwangmatig eten door het werken aan de Twaalf Stappen en het toepassen van de Twaalf Tradities van OA. De bijeenkomsten en andere hulpmiddelen voorziet een gemeenschap van mannen en vrouwen die ervaring, kracht en hoop met elkaar delen en elkaars anonimiteit respecteren. OA vraagt geen contributie of andere vergoedingen; OA onderhoudt zichzelf door vrijwillige bijdragen van de leden.

Bij Anonieme Overeters ligt de nadruk niet alleen op gewichtsverlies, gewichtstoename of behoud van gewicht, of obesitas of diëten. Het richt zich op lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn. Het is geen religieuze organisatie en promoot geen specifiek dieet.

Leden van Anonieme Overeters verschillen op vele manieren, wat ons verbindt is onze gemeenschappelijke ziekte en de oplossing die we hebben gevonden in het programma van OA. We verwelkomen iedereen die het verlangen heeft te stoppen met dwangmatig eten. Welkom bij Anonieme Overeters. Welkom thuis.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!