3. Gespecialiseerd ziekenhuis

3. Gespecialiseerd ziekenhuis/PAAZ

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Tergooi
Adres:
Rijksstraatweg 1
Blaricum
1261 AN
Mobiel:
088 753 13 20
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

De psychiatrie verricht onderzoek, diagnose en behandeling van psychiatrische aandoeningen. Voor de vakgroep Psychiatrie van Tergooi is ziekenhuispsychiatrie een specifiek aandachtsgebied. De ziekenhuispsychiaters behandelen patiënten met zowel lichamelijke als psychiatrische klachten. Zo worden we door andere specialisten in medebehandeling gevraagd, zodra patiënten bijvoorbeeld een depressie of verwardheid (delier) ontwikkelen in samenhang met een lichamelijke ziekte. In het ziekenhuis wordt structureel samengewerkt door verschillende specialisten op het gebied van oncologie, geheugenklachten, diabetes mellitus, vroege opsporing en behandeling van het delier, alcoholproblematiek en de opvang en behandeling van patiënten die een zelfmoordpoging doen.

Uiteraard worden patiënten ook op de eigen polikliniek, in de dagbehandeling of in het ziekenhuis behandeld. De opnameafdeling in het ziekenhuis heeft een PMU, een psychiatrisch-medische unit, waar we lichamelijke klachten kunnen behandelen in samenwerking met bijvoorbeeld de internist of neuroloog.

 

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!