2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Stichting Dutch Assistance Dogs
Adres:
Rietoever 16
Roelofarendsveen
2371JL
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

De tekst in de linkerzijde, komt uit de oprichtingsakte van Stichting Dutch Assistance Dogs. Wij willen het mogelijk maken dat mensen met een (hardnekkige) eetstoornis, (complexe) post-traumatische stressstoornis, autisme spectrum stoornis – met of zonder comorbiditeit – een assistentiehond kunnen opleiden voor zichzelf. We willen het voor zoveel mogelijk cliënten mogelijk maken dat zij wél stappen naar herstel kunnen zetten door de komst van een assistentiehond.

 

Wij geloven in de mogelijkheden van ieder persoon en kijken niet enkel naar de onmogelijkheden. Door de mogelijkheden te vergroten, denken wij dat iedereen stappen kan zetten om beter te leren omgaan met een psychische beperking. Wat wij vanuit de praktijk al wisten, werd bevestigd door de onderzoekers De Jong, Janssen en Knol (2017). Zij concludeerden in hun scriptie “samen op weg naar herstel” dat onze methodiek – welke wij gebruikten binnen de vorige stichting (Stichting MissionPuppy) en doorzetten en bijschaven bij Dutch Assistance Dogs – op meerdere vlakken werkt: het werkt herstelbevorderend en vergroot de zelfredzaamheid. We geloven in je eigen kracht en in de mogelijkheden van herstel.

 

 

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!