2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Ali Hekman - coach en reïntegratiedeskundige
Adres:
Zwolseweg 74
Balkbrug
7707 AK
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06-45696089
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Ik wil plezier scheppen in het leveren van een bijdrage aan het welzijn van andere mensen door ze te coachen en begeleiden in hun zoektocht naar Plezier in werk en leven. Ik richt mij op het bevorderen van zelfinzicht en zelfsturing, waarbij een reïntegratieproces vanuit innerlijke kracht en waarde wordt vormgegeven.
Op basis van oprechte aandacht en advies beweeg ik mensen het beste uit zichzelf te halen en stel ik ze in staat nieuwe (professionele) keuzes te maken.

Mijn specialisaties zijn:

  • Hoogbegaafden en werk
  • KernTalentenanalyse
  • Reïntegratie na ingrijpende ziekten en bij complex verzuim.
  • Advies en begeleiding van management en leidinggevenden bij het omgaan met hoogbegaafden en met ‘hoog impact’-verzuimzaken.

Mijn uitgangspunten ten aanzien van coaching zijn, dat:

  • de coachee uiteindelijk zelf het beste weet wat goed voor hem is en zowel in zijn privé- als in zijn professioneel bestaan zelf, op basis van eigen afwegingen, kan beslissen wat hij wél of niet wil; dientengevolge is de coachee ook zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt, en is hij in persoon aanspreekbaar op zijn gedrag
  • de coachee en de coach volkomen gelijkwaardig zijn, in die zin dat beiden unieke en complete mensen zijn, vol mogelijkheden
  • tijdens coaching de doelen, middelen en keuzen van de coachee prioriteit hebben boven die van de coach

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!