2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Therapeut Colette Verberg
Adres:
Nieuwe Markt 23
Deventer
Overijssel
PB 7411
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06 22 88 72 69
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

CoBegeleiding biedt integratieve psychotherapie en oplossingsgerichte coachings- en counselingstrajecten op maat voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Samen onderzoeken wij welk doel u wilt bereiken en welke aanpak hierbij het meest geschikt is. Hierbij gaan we uit van uw vaardigheden en kwaliteiten. We focussen op dat wat goed gaat en u kan helpen de voor u passende oplossing te vinden. Ik begeleid u hierbij, aan de hand van specifieke gesprekstechnieken en interventies/oefeningen.

Kernwaarden van waaruit ik werk zijn: betrokkenheid, samenwerking, transparantie, oplossingsgerichtheid en respect. Ik ben aangesloten bij de NBVH en sta als Registertherapeut ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Aangezien ik in het bezit ben van een AGB-code worden sessies door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!