2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Tomson groep
Adres:
Witte Paal 339
Schagen
1742 LE
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
0224-291265
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Luister naar je lichaam, eet naar behoefte
Ben jij ook de hele dag bezig met eten, lijnen, zwichten, goede voornemens en dan weer even geen zin om op je gewicht te letten? Heeft een dieet bij jou ook maar een kortdurend effect? Heb je geen zin om continu calorieën te tellen? Zou je eindelijk gewoon weer eens normaal willen eten?
Slank worden en blijven valt voor de meeste mensen niet mee. Dit komt doordat we allerlei gewoonten, overtuigingen en emoties hebben die ons belemmeren bij het afslanken. Dieten zijn er genoeg, maar hoe zorg je dat je het vol kunt houden, gemotiveerd blijft en niet bij de pakken neer gaat zitten als het een dag niet (helemaal) lukt? De personal coach maakt je bewust van je patronen, helpt je bij het veranderen van je gedrag en bewerkstelligt een acceptatie van je gevoelens, waardoor eten en afvallen opvallend onbelast worden. coach helpt je bij het zoeken van een way of life die je lichter in het leven doet staan.
Anton Tomson
voedingterapie en personal coach
Jouw personal coach
Naar mijn mening kan je alleen succesvol afvallen wanneer je kan luisteren naar je lichaam, je emoties en je behoeften. Ik tel daarom geen calorieën en zet je niet op de weegschaal. Op basis van intake ga ik op zoek naar de factoren die jouw overgewicht in stand houden. Ik ben jouw personal coach die je begeleidt om jouw ingesleten patronen te onderkennen, te doorbreken en los te laten zodat jij in staat bent om gewoon weer normaal te eten.
 is voor iedereen
je personalcoach is voor iedereen die de werkelijke oorzaak van zijn of haar overgewicht goed wil doorgronden, doorbreken en loslaten. Heb je last van eetbuien, een onregelmatig eetpatroon? Neem je te weinig tijd om gezond te eten? Denk je negatief over je lichaam? Ik help je een andere weg in te slaan.


Voedingstherapie is meer dan ooit actueel. Onze dagelijkse voeding is de allerbelangrijkste component voor een fit en gezond lichaam. Moeheid, allergieën, spijsverteringsproblemen, hart- en vaatziekten, overgewicht, vage klachten… vaak is de oorzaak een verkeerd voedingspatroon. Het is uitermate belangrijk de juiste omstandigheden te creëren, zodat het lichaam zichzelf geneest. Met voedingstherapie gebeurt dit  op een veilige en bewuste manier.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!