2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

DE PRAKTIJK
Adres:
Hogeweijselaan 209 C
Weesp
1382 JL
Telefoon:
+31 294 416 163
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Mijn naam is Annemieke Evers (1959). Sinds 1996 heb ik mij gevestigd als zelfstandig therapeut. Daarnaast werk ik als Personal Coach in bedrijven en instellingen.

Na de Sociale Academie heb ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie een 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie gevolgd.
Na mijn opleiding ben ik enkele jaren verbonden geweest aan een instelling voor behandeling en begeleiding van mensen met een angst-, dwang- en/of eetstoornis en heb ik als Personal Coach bij een bedrijf voor loopbaanbegeleiding gewerkt. Momenteel combineer ik mijn werk als therapeut nog met diverse werkzaamheden als Coach Expert bij de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL).

In de loop der jaren heb ik mij als therapeut gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met burn-out klachten, mensen met een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), en mensen met een eetstoornis. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd als Personal Coach.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!