2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Bos & Bavius, Private Counseling
Adres:
Houtlaan 4
Wassenaar
Zuid-Holland
2243 CB
Nederland
Telefoon:
06 12291343
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Bos & Bavius Private Counseling is opgezet vanuit de vraag naar cliëntgerichte zorg, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Daarbij zijn integriteit, discretie en respect belangrijke speerpunten. Psychologen en coaches die garant staan voor kwaliteit, ervaring en expertise op verschillende gebieden. Wij zijn flexibel en hebben een cliëntgerichte benadering. Bij ons kunt u terecht op flexibele werkuren. Daarnaast hanteren wij verkorte wachttijden waardoor u snel terecht kan met uw vraag.

Beide praktijkhouders, Tamara Bavius en Bianca Bos, zijn afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met als afstudeerrichting Klinische Psychologie. Beide gecertificeerde psychologen hebben meerdere opleidingen voltooid evenals ervaring met uiteenlopende problematiek. Zij staan dan ook open om samen met u naar uw klachten te kijken en u hierin verder te helpen.

Vanuit de praktijk is vergoede zorg via de zorgverzekering een mogelijkheid, afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Tevens behoren particuliere zorg, coaching en trainingen op maat tot de mogelijkheden.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!