2d Andere deskundigen of meerdere disciplines in 1 huis

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Vitalys, kliniek tegen overgewicht
Adres:
President Kennedylaan 100
Velp
6883 AZ
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
088 - 005 5970
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Vitalys, kliniek tegen overgewicht helpt mensen die al jarenlang een strijd voeren tegen hun overgewicht. Wij zien ernstig overgewicht (obesitas) als een chronische aandoening waar gelukkig wat aan gedaan kan worden.

Een van de grootste klinieken in Nederland

Onder leiding van onze chirurgen opereren we jaarlijks meer dan 1.000 patiënten met een positief resultaat. Hiermee zijn we één van de grootste klinieken in Nederland voor bariatrische chirurgie (operaties die de maag verkleinen). We opereren alleen als andere langdurige afvalpogingen onder begeleiding geen resultaat hebben gehad. Een operatie bij Vitalys is altijd in combinatie met een langdurig en intensief begeleidingstraject waarin je werkt aan een verandering van je leefstijl. Hierin werken we nauw samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Ons ervaren team staat je bij

Het team dat deze gespecialiseerde begeleiding biedt, bestaat uit uiteenlopende professionals op het gebied van overgewicht en bariatrie, waaronder een team van ervaren bariatrisch chirurgen en gespecialiseerde verpleegkundigen. Vitalys heeft locaties in Hoogeveen, Velp en Arnhem. De operaties worden uitgevoerd in Rijnstate Arnhem, een topklinisch ziekenhuis.

Hulp als je wilt afvallen

Kom je (nog) niet in aanmerking voor een operatie, dan ondersteunen we je binnen onze mogelijkheden bij je streven naar een gezonder gewicht en verantwoord voedingspatroon. We geven voorlichting en persoonlijk advies en verwijzen door naar specialisten. Vitalys is geaccrediteerd als Europees Centre of Excellence.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!