2d Ervaringsdeskundige coach

2c Ervaringsdeskundige coach

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

ESTI, ervaringsdeskundige en toegepast psycholoog
Adres:
Kaatsheuvel
Noord-Brabant
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
+31(0)6-23076687
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:
Esti als ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige heb ik het vermogen om op grond van eigen herstelervaring ruimte te maken voor het herstel van anderen. De kennis die door reflectie op eigen ervaringen en ervaringen van deelgenoten is vergaard, en aangevuld is met kennis uit andere bronnen, wordt op een professionele manier ingezet in de begeleiding. 
 
Visie

Ik geloof dat iedereen kan herstellen van een eetstoornis en dat iedereen het waard is om te genieten van een kwaliteit goed en vrij leven. Ervaringsdeskundigen kunnen je daar goed bij helpen, door eigen ervaringen te delen en op gelijkwaardig niveau een rolmodel te zijn.
Missie

Esti helpt je bij het herstellen van een eetstoornis, in welke vorm van ook, door eigen kennis, kwetsbaarheid en ervaringen in te zetten. 

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!