2d Ervaringsdeskundige coach

2c Ervaringsdeskundige coach

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Buro Vie
Adres:
Limburg en  Den Haag
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
0031- (0) 6 22 84 20 24
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

“Als je zo doorgaat dan ben je hier over zes maanden waarschijnlijk niet meer. Dus je kunt kiezen...”

Dat is wat de arts in 2009 tegen mij zei. Dit zijn de woorden die mij hebben wakker geschud, de vechtlust hebben aangewakkerd en er voor hebben gezorgd dat ik mij nu met mijn ervaringen inzet voor jou en je naasten. 

Hi, mijn naam is Kerstin Schiffler, 30 jaar en van oorsprong Limburgse. Sinds 2017 woon ik in ‘de mooie stad achter de duinen’ en geniet ik van de zee die bijna in mijn achtertuin ligt. Na jarenlang te hebben geworsteld met Anorexia Nervosa en later Boulimia Nervosa, heb ik met professionele hulp de eetstoornis stap voor stap durven loslaten.

Tijdens de therapie ben ik erachter gekomen dat het niet zozeer om mijn eetgedrag ging, maar om iets wat eronder ligt. Ik werd keihard geconfronteerd met de pijn & gevoelens waar ik eigenlijk al die tijd voor weg liep. Het was een eenzame strijd, maar het is me gelukt om deze pijn een plek te geven en om op een gezonde manier met mijn gevoelens om te gaan. Nu leef ik op een manier die ik toen niet voor mogelijk had gehouden; ik eet wat ik wil zonder schuldgevoel, compenseer niet meer na een avond snacken, sport omdat ik het leuk vind en kan ik op moeilijke momenten bewuste & gezonde keuzes maken. 

Vanuit mijn persoonlijke ervaring in combinatie met mijn coach en (jeugd)hulpverleners achtergrond ben ik gestart met Buro Vie. Ik ben er voor jongeren en (jong) volwassenen die een ongezonde of verstoorde relatie hebben met eten, sporten en/of uiterlijk. Want ik geloof in jou & wil je laten zien dat herstellen ook voor jou mogelijk is. Ook jij mag er zijn op je eigen, unieke manier!

Daarnaast ben ik er ook voor de omgeving, het gezin, vrienden of familie. Een eetstoornis treft niet alleen de persoon zelf maar ook de mensen om diegene heen.  Waar doe je goed aan, hoe houd je verbinding en zorg je ook goed voor jezelf & de andere gezinsleden? Allemaal vragen waarmee je te maken kunt krijgen en waar ik graag in meedenk.  

Ben je geraakt & benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, heb je vragen of wil je gewoon je verhaal eens delen, stuur me een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..';document.getElementById('cloak240421dcf17f5dfee01a29e1f5fda1f2').innerHTML += ''+addy_text240421dcf17f5dfee01a29e1f5fda1f2+'<\/a>';  Je mag me ook bellen 06-22842024.

Liefs,

Kerstin

p.s. Geregeld schrijf ik op www.facebook.com/buro-vie blogs waarin ik over mijn eigen ervaringen vertel of tips deel. 

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!