2d Ervaringsdeskundige coach

2c Ervaringsdeskundige coach

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Changes Counselling Center
Adres:
Kleefkruid 13
Diemen
Noord-Holland
1112 PH
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
020 77 802 75
Mobiel:
06 832 02 115
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

CCC richt zich op jou als man, vrouw en jongere. Wanneer je worstelt met een bepaald vraagstuk, relatieproblemen hebt of de behoefte voelt je persoonlijk te ontwikkelen en/of te willen herstellen van een verslaving/eetstoornis ben je meer dan welkom.

Primaire verslavingen zijn middelen verslavingen [alcohol, drugs, eetstoornissen]. Secundair zijn de gedragsmatige verslavingen. Zij worden ook in die volgorde behandeld.

Je kunt niet werken aan je relatieverslaving, co-verslaving, seksverslaving of co-dependentie problematiek wanneer je nog in actieve verslaving zit van één of meerdere substanties of nog aan een eetstoornis lijdt.

Pas wanneer je niet meer in actieve verslaving verkeert, geen eetbuien meer hebt of het eten niet meer dwangmatig controleert is er ruimte om te voelen, te helen en in contact met je innerlijke stem te komen. Actieve verslaving een halt toeroepen is dus altijd eerste prioriteit.

Relatieverslaving, medicijnverslaving en eetstoornissen zijn verslavingen die meer bij vrouwen voorkomen als gevolg van culturele en biologische factoren. Mannen zijn eerder geneigd pijn te vermijden door zich te richten op bezigheden die meer naar buiten gericht zijn in plaats van naar binnen. Bijvoorbeeld in seksverslaving, drugs/alcohol verslaving, werkverslaving, gokverslaving of sportverslaving.

Hier zie ik de laatste jaren wel een verschuiving in optreden. Vrouwen ontwikkelen bijvoorbeeld steeds vaker een seks of alcoholverslaving en bij mannen zien we steeds vaker een eetstoornis, relatieverslaving of co-dependentie problematiek.

Heb jij behoefte aan een goed gesprek? Of last van één van de bovengenoemde probleemgebieden neem dan contact met me op zodat we samen aan het werk kunnen om te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt!

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!