2d Ervaringsdeskundige coach

2c Ervaringsdeskundige coach

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Adres:
Leiden
2300 AK
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Featback is een online zelfhulpprogramma dat geschikt is voor mensen met eetproblemen die op dit moment niet in behandeling zijn. Het programma is bedoeld voor iedereen die worstelt met eten, gewicht en figuur. Het programma geeft je inzicht in je eetgewoonten en helpt je om een gezond en regelmatig eetpatroon te ontwikkelen en vast te houden. Daarnaast ondersteunt Featback je bij het onderzoeken van de mogelijk achterliggende problemen en word je gestimuleerd om hier op een gezondere manier mee om te gaan.

Featback biedt het volgende aan:

- Voorlichting door middel van informatie over eetstoornissen op de website
- De mogelijkheid tot het bijhouden van je gedachten, gevoelens en gedragingen en het ontvangen van geautomatiseerde feedback daarop
- Extra ondersteuning van een psycholoog door middel van e-mail of chat.
- Hulp bij het kiezen van een eventuele behandeling

Voor wie?

We hebben vanuit GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula een subsidie ontvangen van Zorginstituut Nederland. Met deze subsidie kunnen we het programma aanbieden aan mensen die op dit moment niet in behandeling zijn voor hun eetproblemen. Hier wordt in de zelftest dan ook naar gevraagd. Het maakt niet uit of je milde of ernstige eetproblemen hebt. Het programma duurt 8 weken enbieden wij gratis en anoniem aan. Je kunt stoppen wanneer je wilt en je zit nergens aan vast.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!