2d Ervaringsdeskundige coach

2c Ervaringsdeskundige coach

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Atelier Alter Ego
Adres:
Iependaal 29
Gouderak
2831 VD
Telefoon:
06 - 144 65 197
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Na enige tijd als coach van Atelier Alter Ego te hebben gewerkt kwam ik steeds meer in contact met mensen die worstelden met eten. In een zodanige vorm dat het hun leven totaal verstoorde of ontwrichtte. Ik herkende de strijd en de worsteling.Zelf heb ik jaren geworsteld met een eetstoornis. Ik wist dus wat een impact dit had. Voor mij begon het herstel toen ik eerlijk durfde te zijn over mijn hart. Over mijn verlangens, afwijzing en veroordeling. Toen ik de strijd met eten bij anderen zag, ben ik in overleg gegaan met iemand die worstelde met eten. En zo ontstond al snel de Eetclub 121. Het werd een plek van herkenning. Van delen, van eerlijk zijn en samen op weg zijn naar genezing. 
 
Omdat ik zelf door alle ellende ben heengegaan die bij een eetstoornis hoort, herken ik veel en is er begrip. Begrip, veiligheid en liefde zijn nodig wanneer je op weg bent om de eetstoornis achter je te laten.   De combinatie van mijn ervaring, kennis, opleiding (vitaliteitscoach en cognitieve gedragstherapie) en coachingsvaardigheden dragen er toe bij dat Eetclub 121 en persoonlijke begeleiding werkelijk het verschil kunnen maken. Maar de belangrijkste factor in zowel de persoonlijke begeleiding als bij Eetclub 121 is God en Zijn genezing. Hij maakt waarlijk vrij. Ik heb dat persoonlijk mogen ervaren en wil dat graag doorgeven.

Begeleiden op afstand
Indien gewenst wil Eetclub 121 ook de mogelijkheid bieden om via internet/email een stuk persoonlijke begeleiding te ontvangen. Dit zal gebeuren op aanvraag.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!