2d Ervaringsdeskundige coach

2c Ervaringsdeskundige coach

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Eetstoornis Verleden Tijd
Adres:
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Mijn naam is Kaylee, 23 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik ben geboren in Cuijk, maar ik heb mijn hele leven in een klein stadje in Groningen gewoond. Hier heb ik ook mijn opleiding tot verzorgende IG succesvol afgerond.

Zoals jullie misschien al begrepen hebben, heb ik zelf ook een eetstoornis. Sinds een aantal jaar heb ik Anorexia Nervosa en of ik er ooit in z'n geheel vanaf kom is nog maar de vraag. Ik heb verschillende behandelingen gehad zoals psychologen, deeltijdbehandelingen,  zelfhulpgroepen en klinieken.

Nooit heb ik durven denken dat ik nog gelukkig kon worden met het hebben van een eetstoornis. Gelukkig is niets minder waar. De gezonde ik is weer op de voorgrond en mijn eetgestoorde gedachten kan ik goed negeren. Zoals ieder mens blijf ik mijn mindere momenten hebben, maar dankzij de hulp die ik heb van mijn psycholoog en de steun van mijn omgeving kan ik hiermee omgaan en lukt het me om het niet meer te ver te laten komen. Ik eet weer, ik compenseer niet, mijn gewicht is gezond en stabiel en het belangrijkste is dat ik me er goed bij voel.

Omdat ik als geen ander weet hoe moeilijk het is om te handelen met je eetstoornis en om te accepteren dat je 'ziek' bent, ben ik begonnen met het ondersteunen van mensen die hetzelfde doormaken. Ik ben er niet om je te zeggen wat je moet doen of om je aan een maaltijd te zetten, maar ik ben er om je te ondersteunen op momenten dat jij dat nodig hebt.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!