2b Diëtist

2b Diëtist

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

add.FOOD diëtistenpraktijk - Sandahl Kortekaas
Adres:
molenweg 11
Nootdorp
zuid-holland
2631 AA
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06 40 49 16 66
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Ik ben Sandahl Kortekaas en ik heb een passie voor voeding, gezondheid en sport. In juni 2016 heb ik de HBO studie Voeding en Diëtetiek met succes afgerond aan De Haagse Hogeschool. Tijdens het begin van mijn studie ontstond de droom om mijn eigen praktijk te starten en mensen te helpen met een eetstoornis. Gedurende mijn stages wist ik pas echt zeker dat ik de juiste opleiding had gekozen. Het motiveren, stimuleren en begeleiden van mensen met een eetstoornis en de stappen die zij durven te zetten naar herstel geeft mij veel energie en voldoening. Tijdens mijn werkperiode bij PsyQ afdeling eetstoornissen en Rintveld eetstoornissen heb ik gemerkt dat dit mijn roeping is. Echter, zijn de lange wachttijden voor behandeling een drama. Om deze reden ben ik mijzelf gaan specialiseren tot eetstoornisdiëtist (jeugd en volwassenen) zodat ik in mijn eigen praktijk mensen met een eetstoornis kan behandelen. Ik hoop dat ik door mijn enthousiasme en kennis veel mensen mag helpen naar een gezondere levensstijl zonder eetstoornis.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!