2b Diëtist

2b Diëtist

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Becks en Havers diëtistenpraktijk
Adres:
Dodewaardlaan 5-16
Tiel
4006 EA
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
0344-631731
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:
Natuurlijk wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van ander (voedings)gedrag, bijvoorbeeld manier van eten plannen, bereiden, nuttigen, het omgaan met de weegschaal en ervaren van lichaamsbeeld. 
Het is echter mijn overtuiging dat veel problemen die mensen op welk gebied dan ook ervaren direct of indirect te maken hebben met hun gevoel van eigenwaarde en relaties met andere mensen. Hierbij spelen factoren als je zelfbeeld, grenzen aanvoelen en durven aangeven en keuzes durven maken een rol. Tijdens de stresscounselling komen deze zaken dan ook regelmatig aan de orde. Stresscounselling gaat dieper in op overtuigingen die ten grondslag liggen aan het eetpatroon. Voorbeelden hiervan zijn het idee dat je het niet kunt, dat je hebt gefaald bij een minder goed moment. Misschien ook heb je de overtuiging dat je voor iedereen moet zorgen, maar kom je aan jezelf niet toe. Niet altijd zijn mensen zich hiervan bewust. Met behulp van stresscounselling proberen we deze overtuigingen te achterhalen en om te buigen naar ‘helpende’ overtuigingen.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!