2b Diëtist

2b Diëtist

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Dianne Duijnhoven
Adres:
Kerkstraat 35
Boekel
Noord-Brabant
5427 BB
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06 16710806
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Uw eetpatroon aanpassen, het klinkt zo simpel. Of u nu bent verwezen door de huisarts of op eigen initiatief. Eten is overal en we hebben het dagelijks nodig. Dit betekent dat we steeds keuzes moeten maken (welke boter kan ik het beste kiezen, hoeveel moet ik op een dag eten, welke producten zijn gezonder voor me, wanneer neem ik iets lekkers). Er is veel te lezen over voeding en er zijn veel verschillende meningen. Uit ervaring weet ik dat mensen vaak niet weten waar ze moeten beginnen.

Als diëtist help ik u graag op weg. Voor een persoonlijk voedingsadvies ga ik uit van uw eigen leef- en eetpatroon. Of het nu gaat om het bereiken van uw streefgewicht of verbeteren van uw bloedwaarden: voeding is maatwerk. Graag help ik u hierbij. U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!