2b Diëtist

2b Diëtist

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Di-eetgezond
Adres:
Oranjelaaan 104
Nijkerk
Gelderland
3862 CX
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
033-7210540
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Welkom bij de diëtistenpraktijk van Maartje Cuppen, Aafke Hermsen, Carlien Mentink, Inge Niemantsverdriet en Edith van Harten voor persoonlijke begeleiding bij al uw vragen over voeding en diëten in de regio West Veluwe.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • een dieetadvies dat aansluit bij uw situatie, doel en wensen;
  • persoonlijke en praktische begeleiding;
  • een enthousiast en ervaren team van diëtisten.

Wij vinden het belangrijk om samen met u te kijken naar de mogelijkheden in uw voeding. Voor ons is het een uitdaging om samen met u de motivatie te vinden tot gedragsverandering ten aan zien van eten. En vergeet niet: eten moet vooral lekker zijn en blijven! Stap voor stap werken we samen aan en gezonde leef-, beweeg- en eetstijl. Dat kost tijd en energie, maar dat mag!

U kunt bij ons terecht voor onder andere overgewicht en obesitas (afvallen), eetstoornissen, ondervoeding, sondevoeding, voedselallergie, diabetes (suikerziekte), hart- en vaatziekten, coeliakie, maag- en/of darmklachten, het FODMAP dieet,  voedingsadviezen bij kinderen en Fun4kidzz.

Onze praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en we zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!