2b Diëtist

2b Diëtist

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Andrea Boullart
Adres:
Eindhoven
Noord-Brabant
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06-40 28 49 38
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Gezondheidscentrum Strijp

Noord-Brabantlaan 66
5652 LE Eindhoven

spreekuur: maandag en vrijdag (om de week)

Gezondheidscentrum Meerhoven

Meerwater 27
5658 LP Eindhoven

Spreekuur: woensdag en vrijdag (om de week)

 

Vraagt u zich af hoe u uw bloedsuiker omlaag kunt krijgen? Merkt u dat u elk jaar steeds een maatje meer wordt? Heeft u een te laag gewicht en lukt het niet om aan te komen? Heeft u last van buikklachten? Eet u vegetarisch, maar vraagt u zich af of u dat wel correct doet of moet u om medische redenen een dieet volgen? Uw eetpatroon veranderen is geen eenvoudige opgave. Maar u staat er niet alleen voor! Als u wilt afvallen of juist aankomen, of als u uw leefstijl wilt veranderen, roep dan de hulp in van een diëtist.

Bij een dieet denken veel mensen meteen aan afvallen. Maar niet alleen mensen met overgewicht kunnen profiteren van voedingsadvies van een diëtist. Ook bij ondergewicht, diabetes, hoge bloeddruk, darmklachten, COPD, hoog cholesterol, eetproblemen etc kunt u bij de diëtist terecht.

Samen werk ik met u aan de doelen die u belangrijk vindt. Ik probeer om de adviezen zoveel mogelijk op uw situatie en aan uw wensen aan te passen, zodat een mooi resultaat makkelijker bereikbaar is. Ik ondersteun en begeleid bij het volhouden van het dieet. Eetgewoontes veranderen gaat nu eenmaal niet van de ene op de andere dag.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!