2b Diëtist

2b Diëtist

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

De Bloei
Adres:
Noord-Holland
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06-37337062
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

klik hier voor alle locaties.

De Bloei Diëtistenpraktijk is gespecialiseerd in voeding voor kinderen (0-18 jaar). Kinderen zijn puur en eerlijk in hun eetgedrag. Eten moet voor hen ‘gewoon’ lekker en leuk zijn. Tegelijkertijd is goede voeding voor hen ontzettend belangrijk voor hun groei en ontwikkeling. Dat maakt dat zij afgestemde dieetadviezen nodig hebben. Bij het geven van onze adviezen en begeleiding hebben wij veel aandacht voor omgaan met eten, leren proeven en leren keuzes te maken. Plezier in eten is daarbij het uitgangspunt.

Soms is het plezier in eten al verdwenen, wanneer er sprake is van voeding- en eetproblemen, buikklachten, voedselovergevoeligheid, of problemen in de groei en het gewicht. Denk ook aan slikproblemen, diabetes en eetstoornissen als anorexia. Ook dan geven wij advies, begeleiding en ondersteuning. In de eerste plaats aan het kind, maar indien nodig ook de ouders.

Naast de specialisatie voor kinderdietetiek en eetstoornissen, is De Bloei ook een allround diëtistenpraktijk die een antwoord biedt op alle voedingsvraagstukken.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!