2a Psycholoog

2a Psycholoog

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Psychologenpraktijk Amatus
Adres:
Dorine verschureplein 10B
Elsloo
Limburg
6181 AS
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
+31 (0)62 036 0443
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Onzekerheid & een gebrek aan zelfvertrouwen

Onzekerheid, iedereen heeft er wel eens last van. Onzekerheid is vaak een fenomeen dat pas begint tijdens de puberteit. Je krijgt pukkeltjes, je lichaam verandert of je moet misschien wel een beugel. Natuurlijk zijn er dan ook nog kinderen die je gaan pesten. Erg vervelend.. Je gaat steeds meer nadenken hoe jij overkomt op anderen en wat zij wel niet van je denken.
Sommige mensen groeien over deze onzekerheid heen, anderen houden dit vast. Je kunt je over verschillende dingen onzeker voelen: je gewicht, je uiterlijk, je intelligentie, of mensen je wel aardig vinden, hoe je op andere mensen overkomt, je hebt moeite om voor jezelf op te komen en ga zo maar door.
De gedachte dat je er niet toe doet en jezelf continu vergelijkt met mensen die volgens jou beter, knapper of slimmer zijn, laten je steeds negatiever voelen over jezelf. Je zelfvertrouwen daalt hierdoor enorm. Je komt in een soort neerwaartse spiraal. Je gaat piekeren, zit niet lekker in je vel en gaat situaties die moeilijk voor je zijn uit de weg. Dit lost het probleem misschien op…voor even. Maar daarna voel je je teleurgesteld in jezelf, zwak dat je het niet durfde, je voelt je alsof je hebt gefaald. Dat komt jouw zelfvertrouwen niet ten goede.

Vergeet wie je dacht te zijn en accepteer wie je bent

Onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen worden niet als een stoornis beschouwd. Therapie is daarom misschien niet het eerste wat bij je opkomt.
Wanneer onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen echter je leven bepalen raad ik aan om toch in therapie te gaan.

Behandeling onzekerheid & negatief zelfbeeld, verbeter je zelfvertrouwen onzekerheid en zelfvertrouwen verbeteren

Ik kan je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten met behulp van therapieën waarvan bewezen is dat ze helpen bij het verbeteren van een negatief zelfbeeld en onzekerheid. Ik leer je om in een vertrouwde omgeving te oefenen met het aanleren van nieuwe vaardigheden. Gun jezelf de kans om te stoppen met piekeren. Je zult je een stuk sterker gaan voelen, assertief leren reageren en je beter in je vel voelen.
Wil jij je ook zelfverzekerd voelen en blij zijn met wie je bent? Neem dan contact met me op.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!