2a Psycholoog

2a Psycholoog

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Praktijk hoegaathetecht.nl
Adres:
Bangert 63
Zwaag
Noord-Holland
1689 CK
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
0229-299441
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Jolanda Langedijk

Ik ben kinder- & jeugdpsycholoog met veel levens- en veelzijdige werkervaring. Ik heb als adviseur bijna 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, in meer dan 25 bedrijven. Daar hield ik me niet alleen bezig met bedrijfsprocessen, maar zeker ook met groepsprocessen en individuele rollen.

Mijn hart heeft echter altijd bij kinderen/jongeren gelegen, hetgeen mij uiteindelijk, door een mooie speling van het lot, naar de studie kinder- & jeugdpsychologie heeft geleid. In 2012 ben ik praktijk Ieder Kind Telt gestart. Binnen deze praktijk help ik kinderen en jongeren niet alleen met reken/wiskunde problemen, maar vaak ook met moeilijke dingen in hun persoonlijk leven. In een open en fijne sfeer, met oprechte aandacht, bleken vertrouwelijke gesprekjes of gesprekken spontaan te ontstaan.

Met mijn praktijk hoegaathetecht.nl bied ik pubers/adolescenten de mogelijkheid om in een fijne en veilige sfeer, zonder schaamte, hun onzekerheden of moeilijkheden te bespreken. Samen zoeken we naar keuzes en oplossingen met als uiteindelijke doel hun veerkracht en zelfvertrouwen te vergroten.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!