2a Psycholoog

2a Psycholoog

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Praktijk Parker Brady
Adres:
WG Plein 471
Amsterdam
Noord-Holland
1054 SH
Nederland
Telefoon:
06-81299074
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Psychotherapie Praktijk Parker Brady is sinds 2011 een zelfstandig gevestigde praktijk in het centrum van Amsterdam. In de praktijk kunt u terecht voor kortdurende of langdurende psychotherapie. Ik ben cognitief gedragstherapeut, maak aanvullend gebruik van verschillende stromingen en behandel allerlei soorten klachten met als specialiteit eetstoornissen. Ook ben ik bevoegd EMDR (basis) behandelaar.

Psychotherapie kan helpen bij klachten zoals o.a. onzekerheid, somberheid, wisselende stemmingen, spanningsklachten, slaapproblemen, angst- en dwangklachten, eetproblemen, identiteitsproblemen, relatie- en gezinsproblemen, problemen in de omgang met anderen, gestagneerde rouw, problemen met acceptatie van een ziekte, en klachten als gevolg van een traumatische gebeurtenis. Korte psychotherapie als het kan en langdurige psychotherapie als het moet.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!