2a Psycholoog

2a Psycholoog

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Praktijk Kerstholt
Adres:
Olympiaplein 4
Amsterdam
Noord-Holland
1076 AB
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06 12584779
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Als u last hebt van terugkerende psychische problemen (zie onder) en/of als kortdurende behandelingen niet voldoende resultaat opleveren, zou u baat kunnen hebben bij een inzichtgevende psychoanalytische psychotherapie. Vaak liggen negatieve ervaringen aan deze problemen ten grondslag. Ook kunnen problemen verband houden met de overgang naar een nieuwe levensfase of met het verlies van een bepaald levensperspectief. Mensen ontwikkelen in het leven bepaalde manieren om zich staande te houden. Dit zijn strategieën en patronen die ooit goed werkten, maar uiteindelijk zorgen voor steeds minder bewegingsvrijheid. Psychotherapie gaat over deze dieperliggende patronen.

Naast inzichtgevende psychotherapie bied ik ook de mogelijkheid voor psychoanalyse.   

Bij beide vormen van therapie is het uitgangspunt dat veel van wat u denkt, voelt en doet, onbewust gemotiveerd is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u zich gedraagt op een manier die u eigenlijk niet wilt, zonder te weten waar dit vandaan komt. Omdat deze processen grotendeels onbewust verlopen is het ook zo moeilijk om jezelf hierbij te helpen. 

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!