2a Psycholoog

2a Psycholoog

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Maries Roosen Psychologie
Adres:
Torenallee 20 (kamer 2.072)
Eindhoven
Noord-Brabant
5617 BC
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
06-50265242
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Maries Roosen Psychologie kan jou behandeling bieden als je 18 jaar of ouder bent en last hebt van lichte tot matige eetproblemen. Als je een beginnende eetstoornis hebt, word je nadrukkelijk geadviseerd om contact op te nemen. Om voor behandeling in aanmerking te komen is het belangrijk dat je een BMI van 17 of hoger hebt.

Ook als je overgewicht hebt en jezelf in het emotie-eten herkent, word je uitgenodigd om jezelf aan te melden. Het kan zijn dat je al jarenlang met dit probleem worstelt en veel gelijnd hebt zonder blijvend resultaat. Mogelijk overweeg je bariatrische chirurgie of heb je een maagoperatie ondergaan maar worstel je nog steeds met emotie-eten.

Mensen met ernstige eetstoornissen of chronische eetstoornissen of met een BMI lager dan 17 worden in de praktijk niet behandeld. Zij hebben meestal een intensieve en/of langdurige behandeling nodig in een gespecialiseerd eetstoorniscentrum. 

Wel is het mogelijk om naar de praktijk verwezen te worden voor pré-therapie als je op de wachtlijst staat voor een intensieve behandeling elders of voor nazorg na een intensieve behandeling elders.

Hulp toevoegen?

Met plezier voegen wij hulpverleners toe. Stuur een mail met details naar info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Wijzigingen melden?

Help ons deze database actueel te houden. Stuur ons een mail via info@buropuur.nl, zodat wij jouw verbetering kunnen doorvoeren.

Dank

Alleen op deze manier kunnen wij andere hulpvragers zo goed mogelijk van informatie voorzien!