1d GGZ kliniek eetstoornissen

1d GGZ kliniek - Gespecialiseerd in eetstoornissen

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

De Bascule Academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie
Adres:
Meibergdreef 5
Amsterdam
Noord-Holland
1105 AZ
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
0208901000
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie

De Bascule is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die psychische hulp nodig hebben. Vaak zijn de problemen er al een tijd en worden ze steeds erger. Door de problemen kan je als ouder of verzorger het gevoel hebben dat je je kind soms niet meer goed kunt helpen. Dan kunt u bij de Bascule terecht.

Een behandeling bij de Bascule richt zich niet alleen op het kind of de jongere. Omdat de problemen ook invloed hebben op de rest van het gezin, is er in de behandeling ook aandacht voor hen. We werken samen met de leerkracht, de huisarts of andere hulpverleners om uw kind de beste hulp te geven. Dit doen we met respect voor de achtergrond en cultuur van u en uw kind. Samen zetten we ons in om uw kind de hulp te bieden die nodig is. Samen, beter. Daar staat de Bascule voor.

Als de problemen ernstig zijn, of als eerdere behandelingen geen of weinig verandering hebben opgeleverd, of als er sprake is van meerdere psychische problemen, is gespecialiseerde hulp nodig. De Bascule kan dan helpen. Kinderen en jongeren met anorexia nervosa kunnen snel bij de Bascule terecht vanwege de ernst van deze stoornis. Een huisarts of medewerker van een wijkteam kan u doorverwijzen naar de Bascule.