1c GGZ onder 18 jaar - Gespecialiseerd in eetstoornissen

1c GGZ onder 18 jaar - Gespecialiseerd in eetstoornissen

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

PsyQ Groningen
Adres:
Hereweg 76
Groningen
Groningen
9725 AG
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
050 522 33 44
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Jongeren vanaf 16 jaar met een eetstoornis kunnen deelnemen aan onze individuele behandeling of aan een groepsbehandeling. Hierbij leer je jouw eetstoornis te hanteren en samenhangende problematiek aan te pakken.

Therapie voor jongeren is gericht op:

  • doelen stellen en deze evalueren
  • psychomotore therapie
  • gezamenlijk lunchen

Adolescentengroepen

Op verschillende locaties zijn er adolescentengroepen, waar (thuiswonende) jongeren vanaf 16 jaar worden behandeld met verschillende eetstoornissen. We streven ernaar dat jongeren school of studie kunnen blijven volgen. Ouders of andere belangrijke mensen uit je omgeving worden bij de behandeling betrokken.

De behandeling duurt 6 tot 9 maanden. Een alternatief voor groepstherapie is individuele therapie.


Informatieservice

Wil je meer informatie of kom je ergens niet uit? Je kunt voor al je vragen terecht bij Theo van de informatieservice. Voor spoedgevallen en/of noodkreten dien je direct contact op te nemen met je huisarts. Wil je een afspraak verzetten? Dan kun je terecht bij het secretariaat van de afdeling waar je in behandeling bent. De informatieservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 16:30 via 050 – 522 31 50. Je kunt ons ook mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met al je vragen en wanneer je hulp nodig hebt.