1b GGZ - Gespecialiseerd in eetstoornissen

1b GGZ instellingen - Gespecialiseerd in eetstoornissen

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Eleos
Adres:
Printerweg 21-23
Amersfoort
Utrecht
3821 AP
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
088-892 02 50
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Eleos heeft ambulante woonbegeleiding, behandellocaties, woonvormen en een (dag)kliniek. Klik hier voor alle vestigingen.

 

Eleos betekent ‘barmhartigheid’ of ‘ontferming’. Vanuit onze christelijke identiteit en in navolging van de Bijbelse oproep tot barmhartigheid bieden wij op deskundige en respectvolle wijze behandeling en begeleiding aan mensen met psychiatrische of psychosociale problemen.

Eleos richt zich op hulpvragers die willen dat de geboden hulp aansluit bij hun christelijke geloofsovertuiging. Dit neemt niet weg dat iedereen - ongeacht de levensovertuiging - met een hulpvraag die aansluit bij ons aanbod in behandeling kan worden genomen of begeleiding kan ontvangen.

Onze hulp heeft als doel psychisch lijden te voorkomen, te verminderen, draaglijker te maken of op te heffen. De hulp die wij bieden komt tot stand in samenspraak met onze hulpvragers. Daarbij sluiten wij aan bij hun eigen mogelijkheden en veerkracht en zoeken we verbinding met hun omgeving.

Medewerkers van Eleos geven hun werk vorm vanuit vijf kernwaarden: barmhartigheid, deskundigheid, respect, verbondenheid en vitaliteit