1b GGZ - Gespecialiseerd in eetstoornissen

1b GGZ instellingen - Gespecialiseerd in eetstoornissen

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Changes GGZ Eetstoorniskliniek Halsteren
Adres:
Beeklaan 4
Halsteren
Noord-Brabant
4661 EP
Nederland
Telefoon:
088-2426437
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Tijdens het intakegesprek kan blijken dat kliniekopname de meest geschikte behandeling is voor jouw eetstoornis. Changes GGZ biedt je de mogelijkheid om een klinische behandeling te volgen in onze eigen eetstoorniskliniek in Halsteren. Noord-Brabant.

Deze locatie in Halsteren is gelegen in een bosrijke omgeving, is in 2020 volledig gemoderniseerd en voldoet aan alle wensen voor een specialistische eetstoorniskliniek. In Halsteren bieden we je alle mogelijkheden om met professionals te werken aan jouw herstel.

Korte wachttijden voor behandelingen

Als uit het intakegesprek blijkt dat kliniekopname de meeste geschikte behandeling is voor jouw situatie, dan zetten we proces richting jouw herstel direct in werking. Bij onze eetstoorniskliniek in Halsteren zijn er korte wachttijden, waardoor we jou direct kunnen behandelen. Wij vinden het belangrijk dat je snel wordt geholpen, zodat je tijdig kunt werken aan duurzaam herstel. Bekijk hier de actuele wachttijden voor onze behandelingen.

Professionele behandelingen bij eetstoornissen

Bij Changes GGZ vinden we het belangrijk dat de behandelingen jou écht helpen naar blijvend herstel. Onze eetstoorniskliniek in Halsteren is kleinschalig, waardoor we jou een persoonlijke aanpak kunnen bieden en een individuele behandelaar toewijzen. Een opname duurt over het algemeen negen weken. In deze behandeling vinden er overdag groepstherapieën en individuele gesprekken plaats en worden er ’s avonds zelfhulpgroepen bezocht.

De behandeling in onze kliniek is gericht op het vergroten van inzicht in de oorzaak en functie van jouw eetstoornis. Omdat wij erin geloven dat door het doorgronden van de functie van de eetstoornis er een gedegen fundering wordt gelegd voor blijvend herstel. Onze academisch geschoolde specialisten hebben jarenlange ervaring bij de behandelingen van eetstoornissen. Een groot gedeelte van onze specialisten zijn zelf ook ervaringsdeskundige. Zij weten als geen ander waar jij doorheen gaat, waardoor ze jou tijdens het behandeltraject optimaal kunnen begeleiden.

Stappenplan aanmelden behandeltraject

Het erkennen dat je hulp nodig hebt bij het overwinnen van jouw eetstoornis is een grote stap. Bij Changes GGZ helpen we je met alle volgende stappen richting jouw blijvende herstel. We hebben hieronder de stappen voor je op een rij gezet, zodat jij direct je herstel in gang kan zetten.

Stap 1: Meld je aan voor een intakegesprek

Dit kan telefonisch via 088-2426437 of online door het formulier in te vullen.

Stap 2: Het intakegesprek

Als je contact hebt opgenomen met Changes GGZ, heb je een eerste telefonisch gesprek met een van onze professionals. Tijdens dit eerste gesprek ligt de focus op het verkrijgen van een compleet beeld van de achtergrond en huidige situatie van jou.

Na het telefonisch consult wordt een afspraak gemaakt voor een eerste behandelgesprek, dit is het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor jou en stellen we samen een behandelplan op. Een intakegesprek bij Changes GGZ duurt gemiddeld 2 uur. Dit is ook afhankelijk van jouw hulpvraag en het samenstellen van het behandelplan. Na afloop van het intakegesprek wordt er direct een vervolgafspraak ingepland om met jouw behandeling te starten.

Stap 3: Vervolg na het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek hebben we samen jouw behandelplan bepaald. We vinden het belangrijk dat jij snel wordt geholpen, dus na het intakegesprek ontvang jij direct de planning voor de rest van je behandelingen.