1b GGZ - Gespecialiseerd in eetstoornissen

1b GGZ instellingen - Gespecialiseerd in eetstoornissen

Selecteer een contactpersoon:

Contactpersoon

Changes GGZ
Adres:
Ulvenhoutselaan 79
Breda
Noord-Brabant
4834MD
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
088-2426437
Download gegevens als: vCard

Overige gegevens

Overige gegevens:

Changes GGZ biedt behandelingen aan voor boulimia, anorexia, binge eating disorder (BED) en ‘Andere gespecificeerde voedings- of eetstoornis’ (voorheen NAO). Als enige zorginstelling in Nederland werkt GGZ Changes samen met Montrose Manor. Samen bieden wij een exclusieve en professionele behandeling aan in Zuid-Afrika. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid tot ambulante hulpverlening in een van onze vestigingen in Breda of Zwolle.

Wij hebben unieke op maat gemaakte behandeling kunnen ontwikkelen waarin de cliënt en diens intrinsieke motivatie om de eetstoornis aan te pakken centraal staat. Volgens ons is duurzaam herstel écht mogelijk. Maar om dit te kunnen bereiken is het noodzakelijk om verder te kijken dan de symptomen.

Daarom besteden wij intensief aandacht aan het behandelen van onderliggende symptomen zoals het leren omgaan met heftige en intense gevoelens en het vergroten van het gevoel van eigenwaarde waardoor de kans op terugval wordt geminimaliseerd.

Het doel van onze behandeling is het wegnemen van de kiem van de eetstoornis en een betere kwaliteit van leven te realiseren. Tijdens de behandeling stimuleren wij de talenten en positieve eigenschappen van onze cliënten. We motiveren hen tot het varen van een nieuwe koers.