L36 Powervrouwen Patricia kleinPatricia Bos

Patricia Bos is de oprichter van Buro PUUR en heeft de overtuiging dat jonge mensen met een beginnende eetstoornis veel eerder geholpen kunnen worden. Daardoor kan veel leed worden bespaard. Haar levensmissie is 'kinderen in nood zichtbaar maken en hulp aanreiken'.

Zij heeft zelf 13 jaar een eetstoornis gehad en weet hoe hard het werken is als je op je 25ste nog steeds veel te vaak braakt. Op 17 jarige leeftijd dacht ze dat ze 'de dunne modellenmethode' toepaste. Zij wist niet welke gevolgen dat zou hebben.

Na het behalen van haar universitaire opleiding heeft zij tijdens haar werkperiode diverse trainingen gevolgd waaronder ook de NLP practitioner en master en PMA coachingsopleiding. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring met het verzorgen van voorlichtingen aan leerlingen en ouders en het trainen van professionals. Haar trainen kenmerkt zich door een open houding. Zij weet de toehoorders te prikkelen en aandacht van de deelnemers vast te houden.

Patricia is mede oprichter van Weet, de landelijke patiëntenvereniging rond eetstoornissen. Zij is als lid en projectleider verbonden aan deze vereniging. Zij is lid van de adviescommissie Zorgstandaard Eetstoornissen. Zij werkt als auteur mee aan de nieuwe versie van het Handboek Eetstoornissen, hetgeen in 2017 wordt uitgegeven. Zij is auteur voor Psychiatrienet. Zij is lid en oud-bestuurslid van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen alwaar de gespecialiseerde hulpverleners elkaar versterken. Patricia is lid van de specialismewerkgroep voedings- en eetstoornissen van de Parnassia Groep. Vanuit Buro PUUR begeleidt Patricia diverse studenten.

U kunt Patricia mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Anja van Wijgerden. En ja, de foto is gefotoshopt én Patricia draagt make-up ;-)

 

Foto: Webinar GGZ College Eetstoornissen, klik op de foto om het online college te bekijken

ggz college eetstoornissen