JIJ-huis

Het JIJ-huis is de plek waar leden, deelgenoten en ervaringsdeskundige begeleiders van Stichting JIJ elkaar op een ongedwongen manier kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Het lidmaatschap op het JIJ-huis kan prima in combinatie met begeleiding bij ons of in combinatie met professionele hulpverlening. Het is aan jou! 

Wat is het JIJ-huis
Het JIJ-huis is ingericht als echt huis, compleet met relaxte woonkamer en televisie, open keuken en plekjes waar jij je rustig kunt settelen met je laptop of een goed boek. Er is ook een aparte zit- en stiltekamer. Verder is hier alle ruimte voor creatieve uitspattingen: op eigen initiatief of tijdens onze activiteiten en workshops. Rustig buiten zitten in onze afgeschermde tuin kan ook en groene vingers zijn meer dan welkom. Leef je uit, en wees jezelf. In een fijne, veilige omgeving kun je steun vinden, kun je ontdekken wat JIJ wilt en waar je passies en talenten liggen. Het is alleen toegankelijk voor leden van het JIJ-huis en voor de deelnemers aan onze zelfhulpgroepen. Zo waarborgen we jouw anonimiteit en kun je ongedwongen jezelf zijn.
Wij organiseren dagelijks activiteiten, als creatieve workshops en yoga-lessen, maar ook trainingen gericht op het versterken van je ‘zelf’ en lezingen over eetprobleem gerelateerde onderwerpen, waarbij de nadruk ligt op het positief benaderen van uitdagingen. Oh, en niet onbelangrijk: Wi-Fi is (gratis) aanwezig en de koffie en thee staan voor je klaar. In onze flyer leest u meer over het JIJ-huis.