Eerstvolgende data:

Binnenkort bekend gemaakt

Doel
Het doel van deze trainingsdag is professionals leren hoe om te gaan bij eetproblemen en autisme. Dit kunnen zowel voedingsstoornissen zijn als ook eetstoornissen.

Voor wie?
Alle professionals die met jongeren en volwassenen werken waarbij sprake kan zijn van de combinatie een voedings- of eetstoornis en een vorm van autisme spectrum stoornis.

Accreditatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Sprekers? Voor deze training werkt Buro PUUR samen met de Parnassia Groep.

Inhoud
Het programma start om 9.30 en duurt tot 16.30 uur.
Aan bod komen onderwerpen zoals diagnose, co morbiditeit: de verschillende combinaties, behandelplan bij beginnende, acute en chronische vorm, casuïstiek, huidige stand van zaken onderzoek.

Werkmaterialen
Alle deelnemers ontvangen een naslagwerk.

Trainers
Binnenkort worden de sprekers hier bekend gemaakt.

Training op maat
Deskundigheidsbevordering kan ook bij u op locatie worden verzorgd.

Vergoeding
Deze training, inclusief een heerlijk lunchbuffet en materialen, wordt verzorgd voor een vergoeding van 195 euro exclusief BTW. Er is een maximum van 30 deelnemers per training.

Informatie
Wilt u informatie of heeft u vragen stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Direct inschrijven
U kunt zich binnenkort direct via deze site inschrijven. Na de aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per mail. U ontvangt per mail een welkomstbrief en de factuur. Ons team ontmoet u graag op een van onze trainingen.